- Маааааам, я туда не пойдууууу!!! Там много незнакомых дядей, я боюююсь! - Сынок, не плачь, ты ведь единственный психиатр на весь район и город. Кто же будет за тебя приём вести?
Однажды я написала сочинение "Как я провела лето". Раскрыли 5 угонов, 3 убийства, 6 ограблений, 2 теракта.
Hello world, it's nice to meet you, I've been waiting for this moment to come my whole life. Hello world, the past is over, It's time for us to come together and make the future right. I had an epiphany one night Looking at the endless star-filled sky.
[Chorus:] The world is ours The world is ours Seven billion stars, We're all we are, we're all we are, We're all we are, we're all we are, We're all we are. The world is ours!
[Verse 2:] Hello world, the sun is rising, It doesn't matter who you are, the sun still sets the same. Hello world, undivided, Don't matter if you win or lose, it's how you play the game.
[Chorus:] The world is ours The world is ours Seven billion stars, We're all we are, we're all we are, We're all we are, we're all we are, We're all we are. The world is ours!
[Bridge:] From the sky to the sea to the air that we breathe, From the depths of the earth to the stars, The world is ours, all ours! The world is ours, all ours!
Мы шли дорогой горемык искать свою судьбу В одной деревне на ночлег старик пустил в избу Мы пили крепкий самогон - хозяин был к нам добр Река бежала за окном, шумел сосновый бор...
Я пью чуть больше чем могу, но меньше, чем хочу Когда я пью я не пою - я не пою, кричу Hикто мне глотку не заткнет, не запретит мой пляс Hо тут старик сказал: "Дай я" и начал свой рассказ...
Иван был сказочно богат но не имел детей Иван накрыл дубовый стол и пригласил гостей Он переспал с одной вдовой - вдова сказала: "Жди" Теперь зима, я разрешусь когда пойдут дожди
Иван счастливый захрапел как красноармейский полк Он крепко спал, когда во сне ему явился волк Волк молвил: "Если хочешь дочь - брось голову в огонь Захочешь сына - так отдай мне правую ладонь Hе будь упрямым как осел, будь чистым как слеза Hо знай - захочешь обмануть - вдова родит козла"
Сказав все это волк исчез, Иван открыл глаза Вдова лежала на боку поглажывая зад Иван напялил на себя ботинки и трусы Запряг трех быстрых вороных и кони понесли Иван скакал четыре дня к кудыкиной горе Там на горе жил друг Макар - весь в злате, серебре Макар служил городовым и пропивал навар Узнав о Ваниной беде сказал: "Поймаем тварь" Они расставили капканы вдоль лесных дорог Попались в них лиса и заяц, но не попался волк Друзья надыбали жратвы и ринулись в леса Пока гонялись за волками - кончилась весна.. . Иван все лето пил вино, гуляя вдоль болот Вдова сидела у окна и гладила живот Однажды августовким днем, заслышав Ванин крик Вдова схватила керосин и подожгла тросник То был как есть условный знак - заполыхал пожар Еще не наступил сентябрь, как прискакал Макар Макар раздвинул камыши и глянул сквозь огонь А там Иван без головы и где его ладонь... Макар ругнулся "Е мое" но тихо, не со зла Вдова не дождалась дождей и родила козла.
С тех пор прошло двенадцать лет, Макар за взятки сел Козла пустили в огород и козлик окосел Иван схоронен у болот - там тихо, ни души И из груди его растут цветные камыши...
Старик закончил, тихо встал, открыл нам сеновал Друзья заснули сей же час и только я не спал Я думал, глядя на луну, что стало со вдовой. Всю ночь сквозь храп моих друзей я слышал волчий вой
Однажды я написала сочинение "Как я провела лето". Раскрыли 5 угонов, 3 убийства, 6 ограблений, 2 теракта.
Take me down to the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home (Oh, won't you please take me home)
Just an urchin livin' under the street I'm a hard case that's tough to beat I'm your charity case So by me somethin' to eat I'll pay you at another time Take it to the end of the line
Rags to riches Or so they say You gotta Keep pushin' for the fortune and fame You know it's, it's all a gamble When it's just a game You treat it like a capitol crime Everybody' doin' their time
Strapped in the chair of the city's gas chamber Why I'm here, I can't quite remember The surgoen general say's it's hazardous to breathe I'd have another cigarette But I can't see Tell me that you're gonna believe
So far away x4
Capitain America's been torn apart Now he's a court jester With a broken heart He said turn me around And take me back to the start I must be losing my mind "Are you blind?!" I've seen it all a mllion times
I want to go I want to know Oh, won't you please take me home
I want to see Oh, look at me Oh, won't you please take me home
Take me down to the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home (Oh, won't you please take me home)
Take me down to the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home
Take me down Oh yeah Beat me down Oh, won't you please take me home
I want to see Oh, look at me Oh, won't you please take me home
I want to see Boy, I'm gonna be mean Oh, oh take me home
Take me down to the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home
I want to go I want to know Oh, won't you please take me hooooooome Baby